Onze merken

SenS brands zijn exclusieve merken, die gekenmerkt worden door bedrijven die allen in de wereldtop-3 staan wat betreft hun product-range. Zij onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, innovativiteit zowel in producttechniek als design, cooperate marketing en een distributie gedreven verkoopstrategie.

Sundance Spas

Sundance® spa's heeft als marktleider voor iedereen een passende spa.  Alle Sundance® spa's staan garant voor comfort, kwaliteit en veiligheid. 


Tylö Sauna & Stoom

Een wereld van rust en ontspanning… dat is de wereld die Tylö creëert ; alle aspecten van relaxen door middel van sauna en stoom komen bij Tylö aan bod.


Helo
sauna's

Helo weet de Finse saunacultuur in hun producten naar boven te laten komen. Ze ademen het eigenwijze design en de vastberadenheid om de sauna te beleven zoals hij oorspronkelijk bedoelt is.

HETKI 
sauna's

Hetki sauna's worden met vakmanschap  in Finland gebouwd,
uitgaande van de allerbeste materialen en een eeuwenoude traditie. Een Hetki biedt tientallen jaren ontspannend saunagenot.


Bossini showers

Bossini beschikt over een uitgebreid productenpakket en biedt daarmee eindeloze mogelijkheden om uw badkamer geheel naar uw wens vorm te geven en af te stemmen op uw budget.

Camylle Geuren

Camylle is met haar geur-producten op volledig natuurlijke basis een fabrikant die goed aansluit op de wellness markt. Camylle is een perfecte ondersteuning voor onze SenS brands.

Swimlife Swimspa

Het merk SwimLife Swimspa voorziet in de behoefte om eenvoudig en kwalitatief in de prive-omgeving te zwemmen, door 6 verschillende Swimspa's aan te bieden die inspelen op de behoeften van de consument.

SenS Products

Onder de naam SenS worden diverse wellness producten op de markt gebracht. Dit varieert van accesoires tot complete besturingsystemen tbv desinfectie en hygiëne-vriendelijke wellness-producten voor de recreatiemarkt