Over sens-group.nl


Onze missie is:


Onze klanten garanderen dat wij hen de meest betrouwbare merken leveren.


De SenS Group is geïnitieerd door Sauna & Stoom BV, die met lange distributie-ervaring in de wellness branche (producten) haar sporen heeft verdiend. Door goed de wellness-markt te volgen en tijdig contacten met de juiste fabrikanten te zoeken heeft de SenS Group diverse exclusiviteiten verkregen in de Benelux.


SenS brands zijn exclusieve merken, die gekenmerkt worden door bedrijven die allen in de wereldtop-3 staan wat betreft hun product-range. Zij onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, innovativiteit zowel in producttechniek als design, cooperate marketing en een distributie gedreven verkoopstrategie.


De diverse merken binnen de groep zijn de afgelopen jaren door pilot stores (Sauna en Stoom) in de markt uitgezet, hierna is de behoefte ontstaan te groeien, dit is doorgezet door overname van een branche genoot in Heerhugowaard in het jaar 2013. Het hoofdkantoor/showroom is in 2014 aangekocht.


In 2015 zijn een drietal webshops aan de activiteiten toegevoegd ter ondersteuning van de consument met kwalitatieve accesoires en onderhoudsproducten.

2016 is het jaar dat Silex meubelmaker is toegevoegd aan de groep en in de loop van 2018 is tevens de S&W groep toegevoegd aan de Sens Group.


Door de sterke merken in de SenS group en de opgebouwde expertise in wellness-projecten is de SenS groep een ideale partner voor de consument, wederverkopers en de zakelijke markt.


"We garanderen onze cli├źnten dat wij hen de meest betrouwbare merken leveren"

Directie van de SenS-group

Rene Kroese

Financieel - verkoop - inkoop

Peter Groot

Dealer support - techniek - verkoop

Mettijn Steen Sauna & Stoom

Mettijn Steen

Projecten - techniek - verkoop

Bert-Jan Bakker

Meubelmakerij en interieur

Danny Weggemans

Specialist in duurzame techniek